29.2.12

My New Breakfast



I've never been really been a breakfast person (brunch is a whole other game). My High School breakfast was a cup of coffee. Then I upgraded to cereal, my ultimate favorite being Cinnamon Toast Crunch. Due to the high calories, I downgraded to a piece of toast. But for the past few months, I've been having yogurt for breakfast and I could not be feeling any better. And not the ready fruity yogurts in a cup. I mean the real deal. I mix it up with a spoonful of jams, different seasonal fruits and nuts of my choice.

This morning I have discovered my favorite combination. Plain yogurt, quarter of a sliced banana, a handful of chopped walnuts, a slice of fresh ginger chopped, and a teaspoonful of honey. It is yummy and energizing, light but filling. I just couldn't help but share. Improvise with your own favorite nuts and fruits.

Hiç kahvaltı seven biri olmadım (brunch başka bir hikaye). Lisedeki kahvaltım bir fincan kahveydi. Daha sonra bir üst kademeye mısır gevreğiyle ile atladım. Edebi favorim Cinnamon Toast Crunch. Ama yüksek kalorisiinden ötürü gene alt kademeye geçtik bir dilim kızarmış ekmek ile. Ama son birkaç aydır kahvaltıda yoğurt yemeye başladım. Ve kapta hazır satılan meyveli yoğurtlardan da değil. Ta kendisini yiyorum ve sabahları beni daha iyi hissettiren birşey düşünemiyorum. Değişil reçeller, meyveler ve kuru yemişlerle karıştırıyorum.

Bu sabah en favori kombinasyonumu keşfettim. Sade yoğurt, bir çeyrek dilimlenmiş muz, bir avuç ceviz, bir dilim doğranmış taze zencefil ve bir çay kaşığı bal. Leziz ve enerji verici, hafif ama doyurucu. Paylaşmadan edemedim. Kendi favori meyve ve kuru yemişlerinizle siz de improvize edin. 


* Photos via Style Essentials 

No comments:

Post a Comment